Onze bedden

Collectie

Ecolife bedden

Ontdek de luxe van een Ecolife bed, waarbij elke boxspring is ontworpen met respect voor de planeet. Ecolife Beds combineert duurzaam comfort met ecologische verantwoordelijkheid. We maken gebruik van de allerbeste natuurlijke materialen, zoals sisal van de agaveplant, vlas en biologisch katoen. Ervaar de perfecte balans tussen comfort en luxe.

Ecolife bed

Comfort, luxe en duurzaamheid

Luxe boxsprings

Ervaar slapen met een goed gevoel op een Ecolife bed, waar elke luxe boxspring is ontworpen om optimale ondersteuning te geven. Elk Ecolife bed bestaat uit een boxspring in combinatie met een matras en een topmatras. Onze boxsprings worden gemaakt van uit zorgvuldig geselecteerde natuurlijke materialen, zoals biologische bamboe en sisal. Onze luxe boxsprings passen zich naadloos aan uw lichaam aan en zorgen voor een goede nachtrust.

Een goede nachtrust

Eco Comfort

Ervaar ongeëvenaard comfort met onze Eco Comfort boxspring. Deze boxspring is een pronkstuk van Zweeds design dat luxe en duurzaamheid combineert. Dit Ecolife bed is met zorg samengesteld om aan al uw eisen voor een goede nachtrust te voldoen, waarbij wij gebruik maken van enkel natuurlijke materialen.

De belangrijkste kenmerken:

 • Voorzien van 13 cm pocketveren voor optimale ondersteuning.
 • Gemaakt van natuurlijke materialen, zoals biologisch bamboe en Zweeds dennenhout.
 • Eén van de stevigste modellen, ideaal voor wie een steviger slaapoppervlak prefereert.
Ecolife beds luxe boxspring Eco Comfort

De kracht van sisal

Eco Agave

Ontdek het ongekende comfort van onze Eco Agave boxspring, gemaakt met sisal van de agave plant voor een gezond microklimaat. De unieke sisal eigenschappen zorgen voor een optimaal vochtbeheer en een goede nachtrust. Deze boxspring is in diverse maten verkrijgbaar en kan speciaal op maat gemaakt worden voor u. Tevens verkopen wij standaardmaten boxsprings bijvoorbeeld de maten 140 x 200 cm en 160 x 200 cm.

De belangrijkste kenmerken:

 • Voorzien van een pocketveer van 15 cm in het matras en 13 cm in de boxspring.
 • Het topdekmatras is voorzien van een mini-pocketveer van 3 cm.
 • Sisal i.c.m. onze bamboe en katoen zorgen voor uitstekende vochtregulatie en een gezond slaapklimaat.
 • Innovatief voorzien van een meer-veren systeem, waarbij het bijna voelt alsof u aan het slapen bent op een wolk.
Ecolife beds luxe boxspring Eco Agave

Meerlaagse comfort

Eco Luxery

Geniet van de luxe van onze Eco Luxury boxspring, ontworpen voor een diepe ontspanning en het beste slaapcomfort. Deze boxspring is ideaal voor de slaper die een ongelooflijk comfort en een fijne slaapervaring wil. De Eco Luxury boxspring is gemaakt door vakmensen die prioriteit geven aan kwaliteit en duurzaamheid.

De belangrijkste kenmerken:

 • Voorzien van maar liefst drie lagen pocketveren voor optimale ondersteuning.
 • Het topdekmatras is voorzien van een pocketveer van 5 cm.
 • Gebruik van hoogwaardige natuurlijke materialen, zoals agave en biologische bamboe.
 • Meerdere lagen van onze natuurlijke materialen i.c.m. onze pocketveren zorgen ervoor dat dit bed zich naadloos aanpast aan uw lichaamscontouren.
Ecolife beds luxe boxspring Eco Luxury

Afgewerkt met prachtige side-stitching

Eco Passion

Ontdek de Eco Passion voor het ultieme comfort. Dit is ons meest luxe bed uit de collectie, waarin geavanceerde meerdere lagen pocketveren en onze natuurlijke materialen, zoals agave en biologische bamboe samenkomen. Bedden maken is onze passie. Vandaar ook de naam Passion. Dit bed is uitstekend geschikt voor degene die extra hoge eisen stellen aan comfort en luxe. Deze luxe boxspring past zich naadloos aan uw lichaam aan en geeft een ongelooflijk comfort. De Eco Passion is afgewerkt met prachtige side-stitching voor een extra luxe uitstraling. Dit bed is in iedere slaapkamer een rustplek om in weg te dromen. Deze bedden zijn op maat te laten maken, tevens verkopen wij standaardmaten boxsprings bijvoorbeeld de maten 140 x 200 cm en 160 x 200 cm.

De belangrijkste kenmerken:

 • Voorzien van meerdere lagen pocketveren voor superieur ligcomfort.
 • Zorgvuldig geselecteerde natuurlijke materialen, zoals biologische bamboe, agave, vlas en biologisch katoen.
 • Naadloze aanpassing aan uw lichaamscontouren dankzij een geavanceerd pocketveersysteem.
Ecolife beds luxe boxspring Eco Passion

Rondom luxe

Ronde boxsprings

Ontdek ook de ronde boxspring van Ecolife. Met dit bed ervaart u hetzelfde comfort als bij de Eco Luxury. De boxspring is speciaal ontwikkeld voor degene die extra waarde hechten aan een luxe uitstraling.

Deze boxspring is een geweldige combinatie van luxe en comfort. Gemaakt met hoogwaardige materialen, zoals agave en biologische bamboe. Het Ecolife bed geeft een naadloze ondersteuning, zodat u altijd geniet van een goede nachtrust.

Net dat beetje extra

Eco Luxury Round

Ontdek de Eco Luxury ronde boxspring van Ecolife beds, waar een uniek rond design en luxe samenkomen. Onze vakmensen gebruiken zorgvuldig geselecteerde natuurlijke materialen en geavanceerde meerdere lagen pocketveren. Ervaar hoe de Eco Luxury ronde boxspring u helpt aan een goede nachtrust. Deze boxspring maken wij speciaal op maat voor u, tevens verkopen wij standaardmaten boxsprings bijvoorbeeld de maten 140 x 200 cm en 160 x 200 cm.

De belangrijkste kenmerken:

 • Gebruik van hoogwaardige natuurlijke materialen, zoals agave en biologische bamboe.
 • Comfort dat zich naadloos aanpast aan uw lichaamscontouren.
 • Voorzien van maar liefst vier lagen pocketveren.
Ecolife beds ronde boxspring eco luxury round

Innovatief slapen

Verstelbare boxsprings

Ontdek onze verstelbare boxsprings. Elk model combineert luxe en comfort met duurzaamheid. Verstel eenvoudig de hoofd- en voeteneindes voor een perfecte lees- of rusthouding. De Ecolife bedden zijn gemaakt van natuurlijke materialen, zoals bamboe en agave. Daarnaast geeft elke luxe boxspring optimale ondersteuning en temperatuurregulatie. Dit zorgt voor een goede nachtrust.

De ideale slaaphouding

Eco Comfort Adjustable

Ontdek onze verstelbare Eco Comfort Adjustable boxspring. Dit Ecolife bed is gemaakt uit zorgvuldig geselecteerde natuurlijke materialen, zoals bamboe en agave. Deze luxe boxspring geeft een optimale ondersteuning en temperatuurregulatie. Met aanpasbare instellingen voor hoofd- en voeteneinde, bevordert het een ideale lichaamshouding voor lezen of ontspannen.

De belangrijkste kenmerken:

 • Verstelbaar ontwerp voor optimaal comfort tijdens bijvoorbeeld lezen of tv kijken.
 • De meerdere lagen pocketveren van 13 cm in de boxspring en 13 cm in het matras geven u stevige ondersteuning.
 • Biologische bamboe en katoen reguleren de lichaamstemperatuur.
Ecolife beds ronde boxspring eco comfort adjustable

Verstelbare hoofd- en voeteneindes

Eco Agave Adjustable

De Eco Agave Adjustable boxspring combineert de luxe van ons Eco Agave model met aanpasbare ondersteuning. Met de verstelbare onderdelen en pocketveren van 13 cm in de boxspring en 15 cm in het matras, geeft het gepersonaliseerd comfort voor een goede nachtrust. Daarnaast verlicht het rug-, schouder- en nekklachten.

De belangrijkste kenmerken:

 • Verstelbare hoofd- en voeteneindes voor persoonlijk comfort.
 • Geavanceerde pocketveren voor ongelooflijke ondersteuning.
 • Sisal uit agave i.c.m. biologische bamboe en katoen voor vochtregulatie.
Ecolife beds verstelbare boxspring Eco Agave Adjustable

Optimale ondersteuning

ECO LUXURY ADJUSTABLE

Ervaar het hoogtepunt van verstelbaar comfort met ons verstelbare Eco Luxury bed, geïnspireerd op het continentale Luxury model. Met een drie-lagen pocketveersysteem voor optimale ondersteuning, zorgt dit bed voor een goede nachtrust. Ideaal voor een herstellende rust na een lange werkdag of een actieve dag buitenshuis.

De belangrijkste kenmerken:

 • Luxe comfort met drie lagen pocketveren voor ongelooflijke ondersteuning.
 • Geavanceerde verstelbaarheid voor verlichting van druk op de rug en de nek.
 • Duurzaam en handgemaakt in Zweden, waarbij kwaliteit en stijl voorop staan.
Ecolife beds verstelbare boxspring Eco Luxury Adjustable