nieuwe manier

Ingenieuze nieuwe manier van denken

Het doel van Ecolife Beds is om handgemaakte bedden van de hoogste kwaliteit aan te bieden, gemaakt van de beste natuurlijke materialen met een tijdloos en klassiek design. Maar het allerbelangrijkste is dat we ernaar streven om onze klanten echt een goede nachtrust te bezorgen. Wij geven om het Zweedse ambacht en onze missie is dat u met een goed gevoel slaapt op een bed van Ecolife. Onze bedden zijn handgemaakt in Zweden en zijn een rijkdom van de natuur. We hebben respect voor onze planeet, mens, dier en het milieu. Door de samenstelling en de natuurlijke materialen wordt vocht goed afgevoerd en kunt u heerlijk rustig slapen. De bedden zijn gemaakt van 100% natuurlijke, niet-dierlijke en hernieuwbare materialen. We kunnen stellen dat slapen op een Ecolife Bed veel meer waarde heeft, dan wat u ervoor betaald.

ecolife beds

Al onze bedden zijn met de handgemaakt in Zweden door onze vakmensen in Valskog. Onze beddenmakers hebben kennis van de branche die ze van generatie op generatie hebben geërfd. De geheimen van de oude traditie gecombineerd met de technologieën van de nieuwe tijd en een enorme passie voor het vak maken ons trots om te zeggen: we weten hoe we een bed moeten maken!

Wij gebruiken Zweeds grenen voor onze frames, zodat het robuust is en u een lange garantie op het frame heeft. Alle materialen zijn met grote zorg geselecteerd om bedden van de hoogste kwaliteit te leveren en elk bed wordt tot in het kleinste detail gecontroleerd. 

De materialen die wij gebruiken voor onze bedden zijn 100% natuurlijk. We gebruiken geen dierlijke materialen in onze bedden, zoals wol en paardenhaar. Ook gebruiken wij geen plastic, chemische en synthetische toevoegingen.

De natuurlijke materialen die we gebruiken voor onze bedden zijn biologische bamboe, biologische katoen en sisal van de agave plant. Deze materialen zijn gekozen om een ​​comfortabele, koele slaap te bieden met een zacht, comfortabel gevoel op de huid.

Agave staat bekend als een sterke en goed geventileerde vezel. Bamboe is antibacterieel en hypoallergeen. Dit verkleint de kans op huisstofmijt en zorgt voor een aangename temperatuur tijdens uw slaap.

Onze bedden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en we hebben een breed assortiment aan zorgvuldig geselecteerd textiel.
Wij passen uw bed aan uw wensen aan!