Design bedden

Milieubewust
Slapen met een goed gevoel

Bij Ecolife Beds brengen we natuurlijk slapen en milieubewustzijn samen in elk bed dat we creëren. Van het selecteren van duurzame grondstoffen tot het produceren van duurzame design bedden zonder chemische toevoegingen. Wij staan garant voor ethisch verantwoorde productiemethoden. Onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid zorgt ervoor dat elk Ecolife bed staat voor comfort, veerkracht en milieuvriendelijkheid. Laat u leiden door onze expertise en maak kennis met boxsprings die luxe en design combineren met respect voor onze planeet. 

P5140144
Comfort & Bewust

Slaap lekker op onze design bedden

Al onze design bedden zijn zorgvuldig getest om te garanderen dat ze een uitstekend comfort bieden. Bij Ecolife Beds is duurzaamheid een kernwaarde. Wij streven naar een groene planeet. Hierom maken wij uitsluitend gebruik van natuurlijke materialen. We vermijden bewust het gebruik van dierlijke producten, zoals wol en paardenhaar, wat ons een trots veganistisch merk maakt. 

 Dankzij de combinatie van onze meerdere lagen natuurlijke materialen en onze unieke pocketveren in de bedden geniet u elke nacht weer van een comfortabele en gezondere slaapomgeving. 

Biologisch

De voordelen van natuurlijke materialen

Bij Ecolife Beds vermijden we het gebruik van kunststoffen, chemische stoffen en synthetische toevoegingen in onze bedden. Wij kiezen voor de allerbeste materialen die de natuur ons te bieden heeft,, zoals biologische bamboe, langzaam groeiend Zweeds grenenhout, vlas, sisal van de agaveplant, biologische katoen (60%) en linnen (40%). Dankzij de eigenschappen van onze grondstoffen kunnen we uitzonderlijke duurzame bedden produceren. 

De belangrijkste reden waarom wij biologisch katoen gebruiken in onze bedden is de zachtheid en het ademend vermogen. Katoen neemt gemakkelijk vocht op. Dit maakt katoen dan ook zeer comfortabel.  Onze bamboe is van nature antibacterieel, niet-allergeen en verminderen het risico op huisstofmijt. Daarnaast heeft sisal van de agave plant een luchtige celstructuur die overtollig vocht gemakkelijk en op natuurlijke wijze afvoert. Gewoonlijk wordt paardenhaar in bedden gebruikt om vocht op te nemen en bewegingen te minimaliseren, maar wij kiezen voor een diervriendelijk alternatief met dezelfde werking. De unieke eigenschappen van onze bamboe in combinatie met agave zorgen er voor dat u altijd de juiste lichaams- temperatuur behoudt tijdens uw slaap.

P5140091
Kwaliteit & Duurzaam

Van plantaardige vezels tot design bedden

Bij Ecolife Beds hebben we ons gespecialiseerd in het vervaardigen van kwaliteitsproducten die uitsluitend gemaakt zijn van natuurlijke vezels. Vanaf het begin hebben we ons toegewijd aan het gebruik van plantaardige vezels, wat onze inzet voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid laat zien. Met onze ervaring in de bedden- en matrassenindustrie lezen we nauwkeurig markttrends en vertalen deze naar nieuwe innovatieve producten van uitstekende kwaliteit. We selecteren alleen de beste natuurlijke materialen voor onze luxe bedden. Hiervoor maken we gebruik van grondstoffen die door de natuur voortdurend worden aangevuld. Deze materialen zijn onovertroffen in veerkracht, duurzaamheid en ventilatie. Wat belangrijk is om lekker en comfortabel te slapen. Ecolife Beds staat bekend om het bieden van een volledig milieuvriendelijk alternatief voor synthetische en/of dierlijke materialen. 

Milieuvriendelijk

Comfort en duurzaamheid bij Ecolife Beds

Bij Ecolife Beds zijn we trots op onze toewijding aan het creëren van luxueuze, duurzame boxsprings die een positieve impact hebben op zowel uw gezondheid als het milieu. Door uitsluitend natuurlijke materialen te gebruiken, verzekeren we u dat elk product niet alleen comfortabel en duurzaam is, maar ook volledig milieuvriendelijk. Kies voor een duurzaam Ecolife Bed en ervaar hoe lekker slapen en slapen met een goed gevoel hand in hand gaan. Handgemaakt door onze vakmensen met verantwoordelijkheid voor onze planeet. Ontdek zelf de uitzonderlijke hoge kwaliteit en het unieke comfort van onze design bedden en maak de stap naar een duurzamere levensstijl. 

Veelgestelde vragen

Ecolife Beds gebruikt biologische bamboe, Zweeds grenenhout, vlas, sisal van de agaveplant, biologisch katoen en linnen. Deze materialen worden gekozen vanwege hun duurzaamheid en vermogen om comfort en veerkracht te bieden. Dit draagt bij aan de milieuvriendelijkheid en duurzaamheid van onze producten. 
Onze natuurlijke en plantaardige materialen zijn ademend en helpen bij het reguleren van vocht. Wat zorgt voor een koeler slaapklimaat tijdens warme zomerdagen. Daarnaast heeft u geen last meer van kou in de winter. Zo behoudt u altijd de juiste lichaamstemperatuur. Deze materialen zijn vrij van chemische toevoegingen, wat bijdraagt aan een allergievriendelijke en comfortabelere slaapomgeving.
Natuurlijke materialen geven een superieur comfort en ondersteuning in vergelijking met traditionele materialen. Het bed past zich volledig aan naar uw lichaam. Materialen, zoals biologisch katoen en bamboe staan bekend om hun veerkracht en duurzaamheid. Ze geven ook uitstekende ventilatie en vochtafvoer, wat zorgt voor een comfortabelere slaapervaring.