Waarom is een goede nachtrust zo belangrijk volgens Alies Coster?

Bepaal uw persoonlijke slaapbehoefte

Alies Coster werkt als psycholoog en slaapcoach. Daarnaast is zij eigenaar van Sucsleep en Slaap Opleiding Nederland. Zo helpt zij organisaties verder aan gezonde, veilige en uitgeruste medewerkers en geeft zij trainingen aan o.a. zorgverleners en personal trainers. Haar bedrijf is een weergave van haar kennis, passie en dromen! “Ik zie het als persoonlijke missie om mijn ervaring met zoveel mogelijk mensen te delen en van slapen een hot issue te maken”, aldus Alies. Zij weet dan ook als geen ander wat een gezonde nachtrust voor u kan betekenen. Wanneer slaapgebrek zich opstapelt, dan kunnen er diverse klachten ontstaan, zoals: vermoeid wakker worden, futloos gevoel, concentratieproblemen en gewrichtsklachten. Het zal u niet verbazen dat het belangrijk is om met een goed, ontspannen en vertrouwd gevoel in bed te liggen.

Alies

Waarom is een goede nachtrust zo belangrijk volgens Alies Coster?

  • Goede slaap zorgt voor minder emotionele uitbarstingen, minder prikkelgevoeligheid en minder eetbuien.
  • Na een nacht goed slapen staat u over het algemeen fitter op, u kan zich beter concentreren en u heeft meer geduld, wat handig kan zijn als u weer eens in de file staat.
  • Goede slaap brengt doorzettingsvermogen voort. Er is aanzienlijk meer kans om doelen te behalen.
  • Een goede nachtrust maakt vrouwen ambitieuzer en ze nemen na een goede nachtrust meer regie over hun leven.
  • Goede slaap stimuleert de emotieverwerking. Ingrijpende gebeurtenissen krijgen een plek. Hierdoor voelt u zich overdag een stuk stabieler, rustiger en zelfverzekerder.
  • Goede slaap verbetert de stemming en vermindert de kans op burn-out (klachten).
  • Het is wetenschappelijk aangetoond dat onbehandelde slapeloosheid een risicofactor is voor depressie.
  • Goede slaap is de basis van een gezonde leefstijl. De honger- en verzadigingshormonen komen bij goede slaap in balans. Slaap zorgt voor wilskracht, motivatie en veel energie.

 

Doordat uw emoties in de slaap worden opgeruimd, voelt u zich overdag een stuk stabieler, rustiger en zelfverzekerder. Dit heeft Alies zelf aan de levende lijve ondervonden. Alies slaapt nu alweer ruim 3,5 jaar op een duurzaam bed van Ecolife Beds. Het matras biedt de perfecte balans tussen zachtheid en ondersteuning, waardoor Alies met een ontspannen gevoel in bed stapt en comfortabel slaapt. Het is bijzonder dat het bed enkel bestaat uit duurzame materialen. Hierdoor behoudt het bed niet alleen een fijne temperatuur tijdens het slapen, maar geeft het ook nog eens een goed gevoel. Als slaapexpert is Alies zich ervan bewust hoe belangrijk een goed bed is voor een optimale nachtrust. “Ik durf met overtuiging te zeggen dat een bed van Ecolife absoluut de investering waard is voor iedereen die een goede nachtrust belangrijk vindt en tegelijkertijd milieubewust wil zijn. “Daarnaast ben ik er zeker van dat ik nog vele jaren van mijn Ecolife bed zal genieten”, aldus Alies.

Benieuwd geworden?

Bekijk hier de gehele video met het verhaal van Alies, waarin zij uitlegt hoe een bed van Ecolife Beds haar heeft geholpen bij een gezonde nachtrust!